Foto: NRK

Se bilder av de innsendte kjæledyrene!

Hunder, katter, hester, fisker og ørkenrotter - det finnes masse fine kjæledyr rundt omkring. Flere hundre sendte inn bilder og små historier til oss, og her er noen av dem.

"Den er veldig kosete og morsom og lekete, han heter Jingle Bells. Det er en abyssiner."
Serina, 11 år, Brønnøysund
image86

"Sol er en skravlende undulat som oftest liker å fly utenfor buret sitt. Da pleier hun og sitte på skulderen min og nappe meg i håret. Sol og jeg er ganske gode venner, men nå begynner hun å dra litt på årene. Men jeg er veldig glad i henne og vil tilbringe så mye tid jeg kan med henne."
Sigrid, 11 år, Longyearbyen
image25

"Min hund heter Schena, hun er en trikse-hund, hun kan stå på to bein og ta highfive. Vi pleier og gå lange turer sammen og mye annet. Det jeg synes er litt artig med min hund er at hun tar alltid labbene foran ansiktet. Noen ganger raper hun, det synes jeg er morsomt!"
Helle, 11 år, Troms
image19

"Novia er en shetlandsponni som jeg låner to ganger i uken. Novia elsker å bade, på dette bilde er vi på Åletjern. Hun elsker mat, sommer og turer. Hun er 17 år. 🐴"
Hedda, 11 år, Mjøndalen
image

"Han heter Spirit og er en kampfisk, men egentlig veldig snill. Han er morsom, og en liten nysgjerrig-Per. 🐟 Og han er den søteste fisken. Han er søt fordi han pleier å svømme opp til meg når jeg kommer!"
Tina, 9 år, Fåset
image9

"Når hun var liten hoppet hun gjennom sprinklene på buret. Hun heter Sprett, ikke akkurat et sjeldent navn på en kanin."
Emma, 11 år, Askøy
image11

"Hunden min er en golden retriever. Den er elsker vann. Og den studerer naturfag på skolen. :-)"
Sara, 10 år
finn_fram_leksene_barn

"Jeg pleier og gi de solsikkefrø og kose med de. Jeg er veldig glad i ørkenrottene fordi de er snille, søte, fine og koselige. Som en del av familien!"
Matilde, 10 år, Rjukan
image44

"Nuclear er en sportsponni blanda med araber, han er 8 år og elsker å hoppe, han liker sjokoladekake og banan. Jeg elsker Nuclear fordi han er en fantastisk hest og er verdens snilleste".
Ronja, 11 år, Kongsvinger
lovehest

"Min katt er ute nesten hele tiden på sommeren og stikker så vidt inn døra. Og om vinteren stikker hun foten så vit ut av døra. Ho vil bare være inne om vinteren og bare ute om sommeren. Hun heter Rikke og er veldig kosete. Når jeg er lei meg trøster henne meg og hvis jeg sover ute på verandaen så passer henne på meg. Hvis det kommer en annen katt da begynner henne og knurre og da vekker henne meg sånn at jeg kan skremme den bort, så legger henne seg under dynen min og inntil meg og begynner å male og når henne koser seg så koser jeg meg. Og jeg vet at jeg er trygg når henne ligger inntil meg."
Nora, 11 år, Spydeberg
img_0068

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar