Foto: NRK

Se disse fine samlingene!

Vi har fått inn mange fine samlinger, og her er noen vi vil vise fram:

Serine 10 år, fra Asker, samler på knapper. Hun har over 700 knapper i samlingen sin, og har samlet siden hun var seks år. Den fineste knappen hun har er en hvit stor knapp hun fikk fra en brudekjole.
Serine-samler-på-knapper

Vilja 11 år, fra Trondheim, samler på Harry Potter-ting, og har 44 forskjellige. Hun har samlet i to år, og ønsker seg en autograf fra en av skuespillerne i filmen for å gjøre samlingen sin enda bedre.
Vilja-samler-på-Harry-Potter-ting

Nora 12 år, fra Nes, samler på bamser. Hun har 100 bamser, og har samlet siden hun fikk sin første bamse da hun ble født. Nora har noen bamser fra andre land som det bare finnes en av i hele verden, og de er stjernene i samlingen.
Nora-samler-på-bamser

Vanja 10 år, fra Kongsberg, har steiner som sin samleinteresse. I samlingen hennes som er på 135 steiner, har hun en kvarts som hun er ekstra stolt av og synes er spesiell. Men hun skulle gjerne hatt enda flere sjeldne steiner.
Vanja-samler-på-steiner

Emma og Tuva på 11 år, fra Brønnøy, er sammen om å samle på Kinderegg-figurer. De har samlet i 2-3 år, og har nå 187 figurer å vise oss, men skal ikke gi seg med dette. Kongen i samlingen er Kinderegg-kongen du kan se øverst til venstre i bildet.
Emma-og-Tuva-samler-på-kindereggfigurer

Dette var altså bare noen få av de samlingene vi har fått inn, og vi skal ha flere saker hvor vi fortsetter å vise fram bildene deres.
Så send inn samlingen din du også!

Trykk her for å komme til saken hvor du kan sende inn bilder av samlingen din.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar