Foto: NRK

Se enda flere samlinger!

Det er så gøy å se hva dere samler på!
Her er enda flere vi gjerne vil vise fram:

Ella 11 år, fra Kristiansand, har alle disse 70 sprettballene som hun har brukt 2 år på å samle. Favoritten hennes kan du se i den gule sirkelen. Hun forteller at en gang så fant hunden hennes ut hvor hun hadde sprettballene, og tok da med seg flere av dem og tygde på dem. Blandt de hunden tygde på var en av sprettballene Ella var spesielt glad i!
Ella-samler-på-sprettballer

Emmy 10 år, som bor i Singapore, samler på fine figurer, helst av dyr. I samlingen sin har hun et kjemmpefint nesehorn som hun har laget selv. Det kan du se i midten av bildet. Noen av figurene hun samler på kan lett gå i stykker, og derfor er hun forsiktig med hvem som får røre dem. En av dyrene er en krabbe, og den har mistet en arm.
Emmy-10-år-samler-på-figurer

Therese 12 år, fra Asker, har 23 forskjellige leppepomader. Muffins-leppepomaden du kan se som står oppå de andre, er spesiell for henne, for den har hun fått av sin beste venn som hun ikke ser så ofte. Therese har samlet på leppepomader i ett år, og skulle gjerne hatt flere fra Baby Lips for å gjøre samlingen sin bedre.
Therese-samler-på-leppepomade

Marie 10 år, fra Lillehammer, samler på servietter. Hun har samlet siden hun var 5 år, og har nå 103 av dem. Hun forteller at en gang klarte hun å samle 42 forskjellige servietter på en dag! Marie synes at samlingen hennes trenger flere utenlandske servietter.
Marie-samler-på-servietter

Silje 11 år, fra Fauske, viser fram sin samling av Pokémon-kort. Hun har ikke samlet lengre enn 3 uker, men har allerede 113 kort. De beste kortene har X og EX på seg, og Silje har mange X-kort og ett EX- kort. Hun forteller at det har blitt veldig populært med Pokémon-kort, og at nesten hele skolen hennes samler på det.
Silje-samler-på-pokemonkort

Dette var noen få av de samlingene vi har fått inn, og kanskje skal vi ha enda flere saker hvor vi fortsetter å vise fram bildene deres.
Så send inn samlingen din du også!

Trykk her for å komme til saken hvor du kan sende inn bilder av samlingen din.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar