Foto: NRK

Har du sendt inn Lillepri-figur ennå?

Lillepri-figurene har begynt å strømme på i posten, men årets programleder Silje vil ha enda flere!

I fjor fikk det populære showet inn over 1500 dorullfigurer, og i oktober starter en ny runde med Lillepri. Der kan du kan være med, hvis du sender inn din egen dorull-figur. Noen av pappartistene blir Lillepri-finalister som synger på scenen, andre blir korister eller publikummere i salen. Sender du inn, er sjansen uansett stor for at du får et glimt av figuren din på TV!

Se bildene av fjorårets innsendte figurer

Slik lager du papp-artist til Lillepri

1. Lag en figur av kjernen fra en dorull. Til hode kan du bruke f. eks. en vatt-ball eller noe annet rundt, og armer kan lages av piperensere. Bruk fantasien - lag noe rocka, noe stilig, noe søtt, noe rart! Se eksempler på fine dorulldukker her.

2. VIKTIG: For å være med, du registrere dukken og hvem som har laget den på nett før du sender inn. Da får du et registreringsnummer du skriver inni dukken og også legger ved på en lapp i posten. Registreringsskjema finner du her: Registrering av Lillepri-figur.

3. Pakk figuren ordentlig inn, slik at den ikke blir ødelagt i posten. Putt den for eksempel inn i en tom melkekartong eller annen emballasje.

4. Send pakken sammen med registreringsnummeret (punkt 2) til adressen du får opp når du har registrert deg.

Fristen for innsending er 1.oktober.

Legg igjen en kommentar