Foto: NRK

Her er det du lurer på om Påskemorgen!

Gikk du glipp av dagens sending eller har lyst til å se noen av sendingene om igjen så finner du dem i vår nett-tv: http://tv.nrksuper.no/serie/paaskemorgen 

På lørdag starter endelig Påskemorgen, og som vanlig kommer det masse gjester innom Selda og Christer for påskehygge på morgenkvisten. Først ut er twin-tip-kjører og Mesternes mester-deltaker Andreas Håtveit, og på palmesøndag stikker Thea fra MGPjr. innom sammen med venninnen Vilde. Lurer du kanskje på hvordan det er å skrive krimbøker eller drive med animasjon? Da kan du spørre Jørn Lier Horst eller Hallvard Ulsund fra Newton. Hundeoppdretter Tuva tar dessuten med seg hunden Neo for å fortelle om agility.

I tillegg kommer blant andre Johanne og Johannes fra Oppdrag Nansen, AnnaAlma og Kristian fra Alle sammen sammen, og sist, men ikke minst kommer Perla og Turi.

Og du kan selvfølgelig legge igjen spørsmålene dine her i kommentarfeltet.

 

Påskemorgen går 07.30-10.00 hver dag i påsken.

Sitter du på en knallbra eller sykt dårlig vits? Send den inn til Påskemorgen, så kommer den kanskje på lufta! Det kan du gjøre her.

Har du eller noen du kjenner bursdag i påsken? Send en e-post til paskemorgen@nrk.no

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Dette er "Fjertrossen", en tegnefilm med Selda og Christer, laget av Hallvard Ulsund, kjent fra blant annet Newton.

Hallvard Ulsund var gjest i Påskemorgen. Han oppfylte en drøm Selda og Christer har hatt lenge - å få være med i en tegnefilm. Her kan du se filmen Halvard lagde med Selda og Christer. Og kanskje klarer du å finne den lille figuren "Fark" som Halvard har gjemt et sted i filmen?

Dette er Fark

Legg igjen en kommentar