Stem frem Ukas Beste Låt!

Forrige uke stemte dere fram...danske MØ sin fantastiske låt "Final Song".
Her er tre nye sanger, lytt og stem på din favoritt.


Foto. NTB scanpix

Sandra Lyng fra Mosjøen ble kjent som 16-åring etter sin deltakelse i TV 2-programmet "Idol" i 2004. Der endte hun på en fjerdeplass. Den mest kjente låta hennes er fra 2015 - sommerlåta "Play My Drum", og den nådde en andre plass to uker på VG-lista. I 2006 vikarierte hun som programleder for "Idol", sammen med Kåre Magnus Bergh. Var også dommer i "Idol Jr".

Foto: NTB scanpix

Boybandet Suite 16 deltok under årets nasjonale Melodi Grand Prix med låta "Anna Lee". Suite 16 ble startet gjennom reality-programmet Project Boyband på TV2 i 2014, siden har de fått en fanskara som hovedsakelig består av tenåringsjenter og fansen deres kalles for "suitehearts".

Skjermdump fra Facebook

Mest kjent for sine egne tolkninger av andres låter: Men det hele startet i The X Factor Australia der han coveret Michael Jackson og Paul McCartney's "The Girl is Mine". Han har også coveret Ariana Grande's "Problem" and Sam Smith's "Stay With Me." Den gang under navnet Joel Goncalves, men det ble for vanskelig å uttale for fansen så han skiftet likså godt til Joel Adams. Nå forsøker han seg på en ny låt "Please Don't Go, så får vi se da om den slår an.

I Skolefri Live, hver mandag til fredag klokken 14, kan du høre disse låtene og mange mange flere. Har du tips til noen andre kule låter? Skriv det inn i kommentarfeltet under.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar