Stem frem Ukas Beste Låt!

Forrige uke stemte dere fram...Isac Elliot sin låt "What About Me"
Her er tre nye sanger, hvilken liker du best? Lytt og stem på din favoritt.

Hvilken sang blir denne ukas låt?


Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

DJ Alan Walker er norsk og står bak en av tidenes største norske hits - "Faded". Singelen fikk en norgesrekord for antall uker øverst på VG-lista. Låta har også kommet seg 80-plass på den amerikanske Billboard Hot 100 denne uka. Kos deg med den nye singelen - "Sing Me To Sleep".


Foto: Skjermdump fra YouTube

Han er fransk, men født i Oslo og hans egentlige navn er Martin Picandet, men kaller seg Martin Solveig . DJ'en er kjent for sine dype houseproduserende mixer. Her hjemme kjenner vi låta "The Night Out" fra 2013 og "Intoxicated" fra 2015. Nå har han fått med seg hiphop rapperen Tkay Maidza, egentlig fra Zimbabwe, men bor nå i Australia med familien sin. Og kanskje blir den en sommer-HIT.


Foto: Reuters

17 år gamle Shawn Mendes fra Toronto i Canada slo igjennom på sosiale medier med debutalbumet "Handwritten" i 2015. Han ble en av de aller yngste artistene gjennom tidene til å nå en førsteplassering på den amerikanske Billboard 200-listen. Han har også toppet albumlistene i Norge.

I Skolefri Live, hver mandag til fredag klokken 14, kan du høre disse låtene og mange mange flere. Har du tips til noen andre kule låter? Skriv det inn i kommentarfeltet under.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar