Foto: NTB Scanpix, themainlevel.com og skjermdump fra FB

Stem frem Ukas Nye Låt!

Forrige uke stemte dere fram Margarets låt "Cool Me Down".

I denne Ukas Beste blir det kun norske artister. Lytt og stem på din favoritt.

Hvilken liker du best?


Skjermdump fra themainlevel.com

I 2014 varmet det nokså ukjente boybandet opp for det finske pikeidolet Isac Elliot på hans "Save A Girl-turné". Nå har de norske guttene Sander, Laurent og Alex fra Bergen klart å varme opp mange pikehjerter på egenhånd med sine fengende poplåter. Guttene har hatt en rekke radiohits siden oppstarten, bl.a. "My Girl", "Go Go With You" og "Inside My Radio". Blir den nye sangen "A Million More" en like stor hit?

Astrid S. deltok i Idol i 2013 med sangen "Shattered", men nådde ikke hjem til seerne og endte opp på en femte plass. Siden den gang da har hun fått MTV Europe Music Award for beste norske artist/gruppe, toppet den amerikanske Billboard-listen i 2015 sammen med Shawn Mendes på debutalbumet hans "Handwritten". Nå har hun en splitter ny singel ute - "Hurts So Good".


Skjermdump fra Facebook

Jesper Jenset ble også kjent gjennom Idol slik som mange andre vi har omtalt her. I sangkonkurransen i 2014 endte han på en femte plass. Siden dengang har han signert både hos Sony og Eccentric Music, og han skriver låtene selv. Nå er han aktuell med singelen "High", så får vi se da om den slår like godt an som "Superhero".

I Skolefri Live, hver mandag til fredag klokken 14, kan du høre disse låtene og mange mange flere. Har du tips til noen andre kule låter? Skriv det inn i kommentarfeltet under.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar