Stem frem Ukas Nye Låt!

Forrige uke stemte dere fram guttebandet The Main Level - med låta "A Million More".

Her er tre nye sanger, hvilken liker du best? Lytt og stem på din favoritt.


Skjermdump fra YouTube

I 2013 debuterte Ariana Grande med albumet "Yours Truly", og gikk rett inn på førsteplassen på Billboards topp 200-liste. I løpet av tre år i musikkbransjen har hun rukket å lage en rekke med HIT-låter. Så nå gjenstår det å se om den nye sangen "Into You" også kan titulere seg som en HIT!


Skjermdump fra YouTube

19-åringen fra Horten har blitt strømmet intet mindre enn 45 millioner ganger bare på Spotify. Nå har Adélen kommet med en fersk låt som er litt latina-ish. Den norske duoen GoToGuy (alias Kriss og Smaaland) har produsert den. Og låten handler om å slippe seg løs, noe Adélen fint håndterer her.


David Guetta: Skjermdump fra YouTube. Zara Larsson: NTB scanpix

10. juni starter fotball-EM i Frankrike, og David Guetta og Zara Larsson har laget den offisielle EM-låta. Zara Larsson er en av Sveriges mest populære artister og har hatt enorm framgang den siste tiden, både i Sverige, her hjemme og i utlandet. Nå er hun den fjerde største artisten på den internasjonale Spotify-listen.

David Guetta er en av de største artistene og produsentene i verden. 49-åringen står bak store hitlåter som "Titanium", "Hey Mama", "Lovers on the Sun" og "Dangerous". Guetta tok DJ-yrket til nye høyder i 2007, og vi kan vel trygt si at det skyldes han at DJ’ene har blitt "popstjerner" på lik linje med andre band og artister.

I Skolefri Live kan du høre disse låtene og mange mange flere. Har du tips til noen andre kule låter? Skriv det inn i kommentarfeltet under.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar