Foto AFP, NTB Scanpix

Stem frem Ukas Nye Låt!

Tre nye sanger, men hvilken liker du best? Her kan du høre og stemme på din favoritt.

Forrige uke var det låta "Hair" fra Little Mix + Sean Paul som stakk av med seieren. Hvilken sang blir denne ukas låt?


Foto NTB Scanpix

Meghan Trainor er kjent for hiten "All About That Bass". Med den låta har hun skaffet seg millionvis av fans. Nå har hun sluppet en ny låt "I love Me", og på den har hun med seg rapperen Lunchmoney Lewis.


Screenshot fra Facebook

DJ-duoen Innertier fra Drøbak består av Adrian Emile og Karl Fredrik Dahl. Gutta har skaffet seg mange fans med sine lette og gledesspredene poplåter. Det var under russetiden de begynte å skrive låter, og det var da det tok helt av. På VG-lista på Rådhusplassen sommeren 2015 opptrådte de foran drøye 70,000 mennesker. Nå har de sluppet en ny låt så nå gjenstår det å se om fansen digger også denne låta.


Foto: AFP

Bergens-gutten Kygo er blitt superstjerne gjennom sin elektronisk musikk. Han begynte å produsere musikk på gutterommet i 15-16-årsalderen. Han ble kjent gjennom YouTube og SoundCloud, og har over 80 millioner treff. I januar i år vant Kygo Spellemannsprisen for årets låt med "Stole the Show" og statuetten for årets Spellemann. Nå er han ute med "I'm in Love" og han som synger er den irske artisten James Vincent McMorrow med en fantastisk stemme.

I Skolefri Live, hver mandag til fredag klokken 14, kan du høre disse låtene og mange mange flere. Har du tips til noen andre kule låter? Skriv det inn i kommentarfeltet under.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar