Foto: NTB Scanpix og Truls Melbye

Stem frem Ukas Nye Låt!

Forrige uke stemte dere fram Isac Elliot sin låt "Worth Something.

Her er tre nye sanger, hvilken liker du best? Lytt og stem på din favoritt.

Hvilken sang blir denne ukas låt?


Foto: NTB scanpix

Dance-pop og r&b-stjernen Pink slo igjennom i 2000 med albumet "Can't Take Me Home", med hitsene "There You Go", "Most Girls" og "You Make Me Sick". Enda mer kjent ble hun med albumet M!ssundaztood året etter. Singlene "Get The Party Started", "Don't Let Me Get Me", "Just Like A Pill" og "Family Portrait" tok verden med storm. Blir den nye sangen "Just Like Fire" fra Disney filmen "Alice Through the Looking Glass", en like stor HIT som alle de andre?

Pink er også kjent for å kjempe for dyrenes rettigheter. Hun har blant annet sendt brev til både prins William og Dronning Elisabeth 2 av England, hvor hun kritiserer dem for bruk av pels i hattene til vaktene på slottet og for revejakt.


Skjermdump fra YouTube og NRK P3

Norske Dj Matoma er kjent for sin danseorientert, tropisk house-musikk. Nå er han i ferd med å ta verden med storm. På sin nye singel har fått med seg selveste superstjernen Sean Paul - jamaicansk dancehall og reggae-artist. Albumene hans selger som hakka møkk - over 11 millioner kopier er solgt verden rundt. På den nye singelen "Paradise" har de også med seg 21-åringen, og "up and coming" pophouse-artisten KStewart. Hun er kjent for å ha en høy stemme som ligner litt på 90-tallets pop-ikon Mariah Carey.


Foto: NTB Scanpix

Dette er X Factor gruppens Little Mix sitt tredje studioalbum, og det mest solgte så langt. Little Mix er en britisk jentegruppe som ble satt sammen under den 8. serien av X Factor i 2011. De var den første gruppen som noen gang har vunnet X Factor UK. Nå er singelen "Hair" sluppet, og på den har de også fått med seg superstjernen Sean Paul.

I Skolefri Live, hver mandag til fredag klokken 14, kan du høre disse låtene og mange mange flere. Har du tips til noen andre kule låter? Skriv det inn i kommentarfeltet under.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar