Foto: Kim Erlandsen/NRK, NRK og Skjermdump fra YouTube,

Stem på ukas beste nye låt

Norsk spesial denne uka! Forrige uke stemte dere fram godlåta Wild Like Me med Adelén.
Her tre nye sanger, hvilken liker du best? Lytt og stem på din favoritt.

Hvilken sang blir denne ukas låt?


Marcus og Martinus: NRK, Madcon: Skjermdump fra YouTube

Trofors store sønner Marcus og Martinus fikk med seg de glade gutta i Madcon da deres nye, store hit skulle lages, og grunnlaget for topplassering på VG-lista er lagt. Låta handler, ikke overraskende, om jenter, og kommer til å være en del av guttas neste album, hvor tekstene i hovedsak skal gå på engelsk.

PS: Ikke glem å følge med på Radio Supers 24-timers Marcus og Martinus-arrangement tirsdag 24. mai, hvor det blant annet sendes direkte fra kjelleren til gutta i Trofors!


Skjermdump fra YouTube

EDM-heltene i Broiler tok et langt steg mot mer seriøs dansemusikk for noen år siden og den rykende ferske Daydream er ikke noe unntak. Svenske Oliver Nordh står for vokalen, og gutta selv har gått høyt ut og lovet at dette blir sommerens store hit.


Foto: Kim Erlandsen/NRK

Drammenseren Freddy Kalas var veldig nære å bli Norges bidrag til Eurovision (ble nummer to bak Agnete), og er nå tilbake med låta Jovial. Teksten dreier seg om å la ting være som de er og å ha det gøy, mens melodien har et rolig sommerdriv og gir bilder av sandstrand og deilig bris.

I Skolefri Live, hver mandag til fredag klokken 14, kan du høre disse låtene og mange mange flere. Har du tips til noen andre kule låter? Skriv det inn i kommentarfeltet under.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar