Thunderbirds 1: Scott Tracy

Motto: "Dette fikser vi!"
Oppgave: Førsterespondør

Evner og ferdigheter:
• Gruppeleder
• En modig beslutningstaker
• Fryktløs i farlige situasjoner
• Eldst og mest erfaren

Spesialutstyr: Jetpack, taupistol

Scott er den eldste av Tracy-brødrene. Han er modig, bestemt og litt sta, og gjør så godt han kan for å bli like god som faren deres, Jeff Tracy.
Selv om redningskommandoen ikke har noen fast sjef, men samarbeider som et lag, er det ofte Scott som får rollen som leder for Thunderbirds. Det fører til at det noen ganger blir litt diskusjoner i gruppa, for Scott kan være litt sjefete.

Under redningsaksjoner er Scott fullstendig uredd. Han kan finne på å hoppe ut av et fly eller stupe ned i en sprekk fylt med lava. Han er den mest fysiske av de fem brødrene. Selv om han gjør halsbrekkende ting, er han ikke helt gæren heller. Scott må bare ta veldig raske avgjørelser, siden han er den som har oppgaven med å svare på nødanrop.

Som regel er instinktene hans riktige, men noen ganger kan han gjøre feil. Da blir han veldig tankefull og fortvilet. Han er fokusert og intens. For Scott er redningsarbeid dønn seriøst. Selv et lag uten noen virkelig sjef trenger en som tar føringen. For Tracy-brødrene er dette Scott.

Legg igjen en kommentar