Thunderbirds 3: Alan Tracy

Motto: "Lett som en plett!"

Oppgave: Astronaut

Evner og ferdigheter:
• Yngst, men den mest talentfulle piloten
• Nesten overmenneskelige reflekser og intens fokus
• Entusiastisk, og elsker jobben sin
• Liker å sove, som en typisk tenåring

Alan er gruppas yngste medlem. Han er også sannsynligvis den flinkeste piloten. Refleksene til Alan er så raske at de nesten er overmenneskelige. Det gjør at han kan få til helt imponerende luftakrobatikk med raketten sin.

Den heter Thunderbird 3, og er redningskommandoens romskip i bane rundt jorda. TB3 er et utrolig avansert fartøy å styre, særlig i rommet. Men Alan får det til uten å svette så mye som en dråpe.

Uheldigvis trengs ikke TB3 så veldig ofte i redningsaksjoner, og Alan har derfor mye ledig tid nede på bakken. Det ville vært en dum ting for de fleste andre av Tracy-brødrene, men ikke for Alan. Han er nemlig en typisk tenåring som liker å spille data, sove og se på gamle kung fu-filmer.

Så når han ikke er med på redninger, henger han rundt på Tracy-øya. Men hvis du trodde at det var kjedelig der, tar du feil. Det er nesten som en tenåringdrøm. Der får han lov til å klå på alt det avanserte utstyret, stille spørsmål og grave og trykke på alle mulige knapper. Det siste kan ofte føre til rare og morsomme situasjoner.

Legg igjen en kommentar