Thunderbirds 4: Gordon Tracy

Motto: "Det kribler i blekksprut-sansene mine"

Oppgave: Undervannsredning

Evner og ferdigheter:
• Humoristisk sans, liker å ha det moro
• Lever livet, men er seriøs på jobb
• Ofte den som snakker høyest

Spesialutstyr: Undervannsskuter med turbopropell

Som den midterste av brødrene, led Gordon litt under å verken være storebror eller lillebror under oppveksten. Noen ganger var det som om de andre nesten ikke merket at han var der.

For å bøte på det, har Gordon blitt "moroklumpen" i gjengen. Han er lett til sinns, kommer stadig med vitser og morsomheter, og er nesten som en liten komiker. Det kan virke som han ikke tar noen ting alvorlig, men det stemmer ikke: Når det Gordon er i redningsmodus, er han fokusert og seriøs.

Fartøyet Gordon er pilot på er Thunderbirds 4, som er et undervannsfartøy. Gordons favorittverden er altså nede under sjøoverflaten. Innimellom trengs ikke Gordon nede i dypet og TB4 står parkert. Da blir Gordon med Gus opp i lufta i stedet, som annenpilot på Thunderbirds 2.

Siden Scott er av den alvorlige typen, har Gordon gjort det til sin livs oppgave å få broren til å smile. Til nå har han bare fått et halvt smil ut av ham, men Gordon gir ikke opp. Han er kongen av tøysing og "teit" humor, og favoritt-sporten hans er å komme opp med bløte action-vitser når brødrene er på tokt sammen.

Legg igjen en kommentar