Topp 7 øyeblikk fra Skolefri Live i 2015

2016 er her, så la oss mimre litt om året som var. Her kan du se de 7 beste øyeblikkene fra Skolefri Live i fjor. 

1. Isac Elliot tok push-ups i studio

Den finske superstjerna Isac Elliot svarte på spørsmål fra fansen og måtte konkurrere i en push-up konkurranse med programleder Atle.

2. Sval sang for Shawn Mendes

Kanadiske Shawn Mendes dro frem gitaren og spilte da Sval sang hans hit-låt "Stitches". Her kan du se Shawn svare på spørsmål fra lytterne.

3. Laurent satte ny chubby-bunny-rekord!

Laurent fra The Main Level fikk prøve seg på chubby bunny. Hvor mange klarte han egentlig? Få også med deg da de sang og svarte på spørsmål i Skolefri Live.

4. Marcus & Martinus sang live i studio!

Da gutta var på besøk tidligere i år, sang de en live-versjon av deres låt "Plystre på Deg". Se også da Marcus & Martinus sang "Ei som deg".

5. Chili-intervju med Prebz & Dennis

Hvor lett er det å svare på spørsmål, etter at du har tatt et stort jafs av supersterk chili? De populære gutta utfordret også programlederen til å ta en bit. Se hvordan det hele gikk i klippet over.

6. Hailee Steinfeld svarte på spørsmål fra lytterne

Artisten og skuespilleren fra USA møtte Sval for et intervju og svarte på spørsmål fra lytterne. Få også med deg da Hailee sang sammen med Sval.

7. Baibai & Huginn i rap-battle

Programleder Haakon og reporter Margrethe utfordret Baibai og Huginn til en rap-battle i Skolefri Live studioet. Se hvordan det gikk i klippet over.

Har du et favorittøyeblikk fra Skolefri Live i år? Skriv det inn i kommentarfeltet under.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar