Ha en god halloween!
Illustrasjon: Colourbox

Topp fem skumle filmer

Noe av det aller beste med halloween er å sitte inne i varmen når det er mørkt ute og se på skumle filmer. Men det er ikke like gøy om filmene er for skumle. Derfor har vi laget en liste over fem skumle filmer som ikke er for skumle.

Selv om noen av filmene har 12-årsgrense kan også 9-åringer se filmen sammen med en voksen. Foreldre dine kjenner deg best, så det kan være lurt å snakke med dem først, og kanskje se en trailer.

Nummer 5: Pirates of the Caribbean


FOTO: The Walt Disney Company Nordic

En spenningsfilm med skitne pirater, en vakker rikmannsdatter som er kidnappet, og sjørøvere som er forbannet til å være levende døde. Hvis du liker denne finnes det flere andre filmer i serien og den femte kommer ut neste år.

Nummer 4: Ghostbusters III


FOTO: United International Pictures Norway

I denne filmen er spøkelser ekte! Fire tøffe damer tar oppdraget med å fange spøkelsene før de tar over hele New York. Denne filmen er veldig morsom, litt skummel, og en perfekt for hele familien på halloween.

Nummer 3: Jurassic World


FOTO: United International Pictures.

I Jurassic World har forskerne klonet frem en ny dinosaur som er raskere og smartere enn de andre. Det var ikke så lurt. Snart må menneskene på øya rømme for livet. Dette er den fjerde filmen i serien av Jurassic Park-filmene.

Nummer 2: Monsterhuset


FOTO: Nordisk Film Distribusjon AS.

DJ får mystiske telefonsamtaler fra et tomt nabohus. Sammen med vennene sine oppdager han at huset er et levende monster som spiser alt som lander på plenen. En morsom skrekkfilm som passer perfekt i halloween-mørket.

Nummer 1: Coraline og den hemmelige dør


FOTO: United International Pictures

Coraline er 11 år og har nettopp flyttet til et nytt sted med sine kjedelige foreldre. Hun oppdager snart en parallell verden, som først virker morsom, men som viser seg å være veldig farlig. Dette er en mørk og fantasifull film som er ganske skummel til tider.

Har du sett noen skumle filmer?

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar