FOTO: NTB scanpix

Tre nye julelåter, stem på din favoritt!

Tre nye julesanger, men hvilken får din stemme?

Forrige uke var det Ariana Grande og hennes sang "Focus" som stakk av med seieren.

Siden det snart er jul, har vi valgt ut tre helt nye julesanger. Hvilken blir ukas beste nye låt?


FOTO: NTB scanpix

Dette er egentlig ikke en julelåt, ei heller en ny låt. "Half The World Away" er egentlig en sang som tilhører det britiske rockebandet Oasis. I forbindelse med en julereklame som nå går på tv i England, fikk norske Aurora i oppdrag å lage en låt til den. Sangen har blitt superpopulær, også i Norge, og mange har begynt å tenke på den som en julesang.


FOTO: NTB scanpix

Årets mest spilte låt tilhører Morgan Sulele. "Bare Min" ble en kjempehit og nå er han ute med en splitter ny julelåt. Med et fengende refreng og sangtekst som handler om kjærlighet er ikke "Under Treet" veldig ulik fra Morgan sine tidligere låter. Havner denne på din julemusikk-spillelliste?


FOTO: NTB scanpix

Supergruppa Little Mix ble satt sammen i talentprogrammet "X Factor" i 2011. De var den første jentegruppa som har vunnet konkurransen. Siden da har de blitt populære både i England og USA. I år har de kommet med et nytt album, der har de to versjoner av sangen "Love Me Like You". En av de er en juleversjon, med bjeller og julestemning!


I Skolefri Live, hver mandag til fredag klokken 14, kan du høre masse fin musikk og ønske deg låter. Har du tips til noen andre kule sanger? Skriv det inn i kommentarfeltet under

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar