Jentene - Jenter - NRK Super
Jenter

Meg

Klara

Det er jeg som er KLARA. Jeg er 03-er, og bor i Oslo sammen med mamma og pappa og lillesøstra mi Milla. Det beste jeg vet er å være sammen med venninnene mine. Noen ganger vet jeg ikke hva jeg skulle gjort uten dem, og når vi er sammen så blir jeg liksom litt tøffere.  Jeg liker å bake med Milla, spille basket med pappa, sudoku og å tegne. Jeg elsker Marcus og Martinus, The Hunger games – eller jeg liker Katniss da… Og favorittmaten min er lasagne.

Om sommeren elsker jeg å være på hytta vår for det er så stille og rolig og det lukter sjø. Du tenker kanskje at åh – så deilig med hytte ved sjøen, for da kan man bade og kjøre båt og sånn. Men ikke jeg. Jeg har nemlig vannskrekk. Det jeg liker best på hytta er å lese bok, se film, spille og ta bilder.

Ingrid

Ingrid ble jeg kjent med da vi gikk i 1. klasse. Jeg kjente ingen i klassen, men første dagen kom Ingrid bort og spurte om vi kunne sitte sammen. Etter det har vi vært bestevenner.

Ingrid ser liten og uskyldig ut, men hun er den tøffeste av oss alle. Hun er smart og synes ikke man skal tulle med alt mulig. Hun mener masse, og sier fort ifra hvis det er noe hun er uenig i. Og hun har jo alltid rett. Tipper hun blir statsminister når hun blir stor.

Ylva

Ylva er den rareste og morsomste jeg vet om. Ylva tør alt, og er ikke flau for noe. Det skjer alltid noe rundt henne. Hun finner på SÅ mye gøy. Også tror hun alltid at alt går bra til slutt, selv om hun ikke vet det. Ylva er veldig glad i mat, godteri, kokosboller og gutter. Mest Axel da, for hun er sammen med ham og det har de vært leeenge. Det ser veldig koselig ut å ha en kjæreste, og Axel er veldig søt og han er skikkelig forelska.

Veronica

Veronica er den snilleste og kuleste jeg kjenner. Veronica vil helst at vi skal være sammen hele tiden. Hun kjeder seg veldig fort hvis hun er alene hjemme.  Hvis det er ting jeg synes er litt skummelt eller vanskelig, så forstår Veronica det. Hun har jo hatt det tøft selv. Veronica elsker musikk, og hun er veldig flink til å synge. Hun har en venn som heter Viktor. Han spiller gitar og de har ett band sammen. Det heter Victory!

Milla

Milla – min lille rare, bråkete, masete og søte lillesøster. Milla er altfor modig. Hun skal liksom prøve alt og er ikke redd for noe. Innimellom så skader hun seg selvsagt. Men det er helt umulig å være sur på henne for hun har øyne som en hundevalp og er kjempegod til å be om unnskyldning. Hun er verdens beste lillesøster.