Jenter

JENTER

Jenter er en dramaserie som handler om en venninnegjeng og hver sesong har en ny hovedperson med en ny historie. Denne våren handler det om Klara og hennes venninner Ylva, Ingrid og Veronica som går i 7. klasse. Vi kan love spenning, pubertet og kanskje litt forelskelse...  Klara er bekymret for det meste og mystiske ting skjer, men kanskje er Klara tøffere enn hun tror?

Nettdrama

Du kan følge Jenter hver eneste dag gjennom filmer, bilder og tekster på nrksuper.no/jenter, litt som en ekte blogg. Du kan også diskutere med andre som følger serien. Alle kommentarer blir lest av NRK Super før de legges ut. Les «Regler for kommentering» før du skriver noe for første gang.

I tillegg til å følge Jenter på nettsiden, legges alle ukens filmer hver fredag kl. 19.30 i nett-tv. Der ligger også alle sesongene av Jenter som en lang maratonfilm. Du kan altså følge Jenter når du selv vil på smarttelefon, nettbrett, pc og mac, så lenge du har nett-tilgang. Husk at det kan koste penger å bruke nett når du ikke er på wi-fi.

Hver sesong varer i ca. tre måneder, og det er to sesonger i året. Mellom sesongene skriver vi nye historier, har audition, planlegger og gjør opptak. Jenter er ikke en dokumentarserie, så alle som er med i Jenter er skuespillere og gjør det som står i manus. Serien passer best for de som er ti år eller eldre.

Spørsmål?

Jenter er en nettserie produsert av NRK Super. Våren 2016 starter sesong 7 hvor Klara er hovedperson. Er det noe du lurer på?

Send epost til jenter@nrk.no

Redaksjon

Redaksjonen i Jenter, sesong 7:

Manus, regi og klipp                    Stian Presthus
Manus, regi og klipp                    Tine Grønneberg
Manus, regi og klipp                    Stine Buer
Produksjonsleder, nett                Kari Finstad Wiberg
Foto og postproduksjon              Svend Even Hærra
Produksjonsassistent                  Linn-Agnete Olsen
Produksjonsassistent                  Henriette Bøe Nilsen
Produksjonsleder                         Øyvind Kristian Rasmussen
Produsent                                      Beate Rendahl