Jenter

Jentene

Dette er meg, Ingrid, snart 13 år. Jeg bor i Oslo med mamma, pappa og lillesøster. Pappa kjører trailer så han er mye borte. Derfor er det mest jeg og søsteren min som er hjemme. Og mamma da, men hun er syk og trenger mye ro og hvile. Lillesøsteren min heter Julie og er 11 år. Vi kan ha det fint når vi ligger og ser på Friends, men hun kan også være veeldig irriterende – dere som har søsken vet hva jeg snakker om.

Noen synes kanskje det er rart at Ylva og jeg er venninner, for vi er ganske forskjellige. Ylva er vimsete og rotete. Hun går i klær som IKKE matcher hverandre, og hun ler høyt og mye og snakker før hun tenker. Også er hun altfor opptatt av gutter. Men jeg elsker å være sammen med henne, for hun er den morsomste jeg kjenner!

Pene, sterke, smarte, og verdens beste Klara. Vi har vært bestevenner siden første klasse. Hun ler mye av seg selv siden hun er redd for ALT, nei da – hun har faktisk blitt tøffere. Hun har til og med fått seg kjæreste. LUDVIK! Det hadde jeg virkelig ikke trodd. Hun er skikkelig forelska, og de er veldig søte sammen. Også er hun smart, hun har nesten slått meg i sjakk.

Hun er bare så utrolig søt! Både utenpå og inni. Guttene blir forelska og jentene sjalu. Men det virker ikke som Veronica skjønner hvor bra hun er. Tenk at hun brukte rettetang på de fantastiske krøllene sine! Veronica er veldig sosial, og vil være der det skjer, men jeg vet at hun egentlig elsker å sitte hjemme i kosebuksa, med bare oss venninnene. Og en pose med godteri.

SAND SKOLE 8B - 2016/2017

Fra venstre. Bakerste rad: Ziyan, Stian, Malin, Frøy, Silje, Sander og Thea. Midtre rad: Ludvik, Aksel, Klara, Adrian, Luan, Mira og Olivia. Fremste rad: Sigurd, Ylva, Tine, Isabel, Sverre, Ingrid og Leo. Fraværende: Anders og Markus.

Dette er den nye klassen min på ungdomsskolen. Klara, Ylva og jeg er i samme klasse! Det er så bra, men jeg skulle ønske at Veronica også fikk gå sammen med oss. Hun går i C-klassen. Og vi ser henne i hvert friminutt! Det er endel nye folk fra Vold skole. De tøffer seg litt og bråker mer enn oss fra Sand.