Jenter

JENTER

Jenter er en dramaserie som handler om en venninnegjeng og hver sesong har en ny hovedperson med en ny historie. Denne høsten har Ingrid og venninnene hennes Klara, Ylva, og Veronica begynt i 8. klasse med en gjeng fra Vold skole. Ingrid har høye forventninger både til seg selv og andre, men folk er kanskje ikke alltid som hun tror.

Nettdrama

Du kan følge Jenter hver eneste dag gjennom filmer, bilder og tekst på nrksuper.no/jenter. Legg gjerne igjen en kommentar og diskuter med andre som følger serien. Les «Regler for kommentering» før du skriver noe for første gang.

Alle ukens filmer legges ut hver fredag ca. kl. 19:30 i nett-tv. Der finner du også alle de andre sesongene av Jenter. Du kan altså følge Jenter når du selv vil på smarttelefon, nettbrett, pc og mac, så lenge du har nett-tilgang.

Hver sesong varer i ca. tre måneder, og det er to sesonger i året. Mellom sesongene skriver vi nye historier, har audition, planlegger og gjør opptak. Serien passer best for de som er ti år eller eldre.

Spørsmål?

Jenter er en nettserie produsert av NRK Super. Høsten 2016 starter sesong 8 hvor Ingrid er hovedperson. Er det noe du lurer på?

Send epost til jenter@nrk.no

Redaksjon

Redaksjonen i Jenter, sesong 8:

Manus og regi                          Stine Buer
Manus og regi                          Anne Wisløff
Klipp                                          Carl-Jørgen Ringvold
Produksjonsleder, nett          Kari Finstad Wiberg
Foto og postproduksjon         Svend Even Hærra
Redaksjonsassistent                Linn-Agnete Olsen
Redaksjonsassistent                Jonathan Kalvik-Gorton
Produksjonsleder                     Pia Borander
Produsent                                  Beate Rendahl