Jenter

MEG

Hey! Dette er meg! Like før jul fikk jeg fire nye bestevenninner: Ingrid, Ylva, Veronica og Klara. Sykt bra crew. Det er det beste som har skjedd siden jeg begynte på Sand skole. Gleder meg til å bli ferdig med ungdomsskolen og de teite lærerne som bare er opptatte av gullungene sine. Skjer jo ikke noe morsomt der, så skal man ha det gøy så må man lage moroa selv! Og der er jeg best!

KLARA

Klara er snill og lættis, men festbrems. Det skal ikke så mye til før Klara blir litt stressa, men hun er morsom når hun bare har fått tenkt seg litt om. Hun er litt bortskjemt, hun får liksom alt hun peker på av foreldrene sine. Tror ikke det er helt sunt.

INGRID

Det tar litt tid før man skjønner hvor kul Ingrid er. Ingrid sier fra når det er noe hun mener er feil. Tøff og smart! Ingrid skjønner ting. Hun pleier å nekte når jeg foreslår greier, men så blir hun med likevel. Hun synes jeg er helt gærn. Det er gøy.

YLVA

Jeg digger Ylva! Hun prater før hun tenker og noen ganger blir det dritmorsomt. Ylva er alltid happy. Hun gjør som hun vil og bryr seg ikke så mye om hva andre synes om henne, men alle digger henne. Særlig guttene! Ylva er alltid klar for noe moro.

VERONICA

Jeg kjenner Veronica minst av jentene, for hun går ikke i vår klasse. Og så er hun mest opptatt av Thea for tiden. Det er så kult å se at de fremdeles er forelska. Veronica er verdens beste til å gi komplimenter og er grei mot alle.

AMELIA

Jeg bor sammen med mamma, Felix og Amelia. Amelia begynte på skolen i høst. Mamma jobber mye på kveldene, så jeg er mye sammen med Amelia. Hun liker ikke å legge seg og er så treeeeeeeeeeeg om morgenen, så jeg må mase på henne hele tiden. Men hun liker alltid maten jeg lager til henne, liksom uansett hva det er. Det er litt rart. Amelia er den beste i verden.

FELIX

Felix er 18, men han oppfører seg som om han er 25. Minst. Da pappa flytta ut, ble han bossy. Som om han bestemmer over meg! Han flasher karakterene sine og er liksom best i alt. Mamma er veldig stolt over han. Men han er ganske grei da.