MGPjr

Her er årets programledere!

Margrethe og Tooji blir årets MGPjr-programledere og gleder seg til å se oss i Oslo Spektrum.

Men det er lenge til MGPjr-finalen og i tiden framover har de mange spennende oppgaver.

Den aller første var årets sangaudition. Her møtte de en gjeng med tøffe og modige barn som kom for å synge låten sin framfor en jury på ti personer. Selv hadde de aldri våget å gjøre det.

– De er så tøffe og modige. Jeg hadde ikke turt å gå inn der, sier Tooji.

 Tooji gir gode råd om hvordan bli litt roligere før audition

Tooji gir gode råd om hvordan bli litt roligere før audition.

Fin opplevelse
Mange lurer på hvordan det er å synge foran en jury, og i MGPjr er det viktig at dette skal være en fin opplevelse. Margrethe og Tooji var minst like spente som barna. Men de klarte å temme sommerfuglene i magen og gjorde alt for at alle skulle kjenne seg trygge og ha det gøy. Og det aller beste rådet de hadde å gi var

– Vær deg selv!

Programlederne syntes at det var et kjempehøyt nivå og at det blir en vanskelig jobb for juryen å velge de ti finalistene.

– Med så mange flinke deltakere hadde vi aldri klart å velge, sier Margrethe og Tooji som begge gleder seg enormt til å være med på MGPjr-reisen. På spørsmål om hva som er det beste med å være MGPjr programleder er det helt tydelig opplevelsene og reisen de deler med barna som betyr mest.

– Det morsomste med MGPjr er det å møte forskjellige barn og talenter og se dem vokse til de står på scenen. Det er superkult å være med på, sier Tooji. Veldig kult, skyter Margrethe inn. Og de er så flinke og tøffe, og utrolig gøy å være sammen med.

– Dette blir helt fantastisk, avslutter Tooji.

Tooji og Margrethe under MGPjr-auditionen

Tooji og Margrethe under MGPjr-auditionen

Bli bedre kjent med Margrethe

Bli bedre kjent med Tooji

Del din mening!