MGPjr

Årets ti artister er klare - her ser du hvem som gikk videre til finalen i MGPjr 2011!

Etter at 568 bidrag ble nøye vurdert i flere runder, var endelig de ti finalistene klare. Årets finale inneholder tre spennende grupper og mange flinke soloartister.

Sol (12), Telemark

Finalebidrag: Kom tilbake.
Sol er en aktiv jente som elsker at ting skjer. På fritiden liker hun å være med venner, danse, synge, spille piano og gitar. I tillegg går hun på kulturskolen.
SE VIDEO OG LES MER

 

Sval (12), Oslo

Finalebidrag: Trenger deg.
Når Sval ikke spiller basket på Kjelsås, bruker hun flere timer hver dag på å lage og spille musikk. I tillegg til å spille gitar og synge, hører hun mye på musikk og skyper/chatter med venner.
SE VIDEO OG LES MER

 

Kristin (11), Akershus

Finalebidrag: Alltid være barn.
Kristin begynte å synge da hun var ett år, og danse da hun var tre. På fridtiden liker hun å være med venner, lage magasiner, skrive noveller og kose med katten.
SE VIDEO OG LES MER

 

The Sugarsmokers (12) fra Oslo

Finalebidrag: Fåkke lov.
The Sugarsmokers består av Markus, Samuel, og tvillingbrødrene Kristian og Mikkel. De har spilt sammen siden 3.klasse på barneskolen og øver sammen en gang i uka. De har holdt mange konserter, og har blant annet spilt på Reiseradioen og mini-Øya.
SE VIDEO OG LES MER

Nordlyset (13), Finnmark

Finalebidrag: Ikke gå i fra meg.
Nordlyset består av venninnene Lene og Victoria. De begynte i samme klasse da de startet på ungdomsskolen i høst, og nå spiller og synger de sammen omtrent hver eneste dag – både på skolen og hjemme.
SE VIDEO OG LES MER

 

Seven Be (12), Akershus

Finalebidrag: Et fett liv.
Gruppa Seven Be består av Daniel, Hanna, Håvard, Kevin, Kristin, Hanne, Mats og Simon. Låta er et resultat av en skoleoppgave, som ble avsluttet med innspilling av demo og innsending til MGPjr-redaksjonen. Foreløpig har oppgaven ført dem til en finaleplass i MGPjr 2011!
SE VIDEO OG LES MER

Erlend (14), Vestfold

Finalebidrag: Ta det som det kommer.
Erlend har sunget siden han ble født, og spiller både gitar, ukulele og piano. Han er god til å finne på historier og tegneserier, og drømmer om å bli journalist eller tegneserieforfatter.
SE VIDEO OG LES MER

 

Tiril (14), Oppland

Finalebidrag: Du planter et smil.
I tillegg til både å ha en hund, en kanin og en hest, driver Tiril med ungdomskor, fotballtrening og skitrening, når hun ikke er på skolen. Hun spiller mye piano og synger, og elsker å være på hytta.
SE VIDEO OG LES MER

 

Emma (11), Finnmark

Finalebidrag: Don.
Det går ikke en dag uten at Emma synger, og musikk har vært en del av hennes hverdag fra barnsben av. Emma fikk sin barnejoik som baby, og allerede som 3-åring lagde hun joik til venninna si. Emma blir den første i MGPjr-historien som fremfører en hel låt på samisk.
SE VIDEO OG LES MER

Lina (12), Hordaland

Finalebidrag: Klatre steg for steg.
Lina trives veldig godt med familien sin, kanskje særlig tantene i Stavanger. Lina elsker også å dra på shopping med farmor og være med venninner. I tillegg til å synge, kan Lina også danse limbo.
SE VIDEO OG LES MER

 

Veien til spektrum

De ti deltakerne kan nå se frem til noen spennende måneder. Først spilles låta inn på en proff måte i et ordentlig platestudio. Så skal alle deltakerne møtes og bli kjent med hverandre, og lørdag den 3. september møtes de i Oslo Spektrum for den store MGPjr-finalen.