MGPjr

En helt utrolig følelse


Det var helt vanvittig kult å stå på scenen! Det å se utover SÅ mange mennesker og synge og danse, var utrolig gøy. Vi hadde sikkert tusen sommerfugler i magen!

Da vi var på scenen og satt i ”green room” så vi mange kjente fra skolen, venner og familie. Det var veldig koselig!

Etter at vi var ferdig med å synge første gangen, kunne vi bare slappe av og nyte resten av finalen!!
Å komme til superfinalen var HELT utrolig følelse! Vi var veldig nervøse under avstemningen. En tredjeplass er superbra og vi er kjempefornøyde med det.

På festen etterpå spiste vi pølser og drakk brus. Der traff vi Malin og Celine. Vi sang igjennom alle sangene som var med i MGPjr 2008 og vinnerlåten var alle med på å synge. Så måtte vi si farvel til alle, men først var det autografskrivning. Alle fikk et bilde av danserne og artistene, så da var det bare å sette i gang å skrive på baksiden.

Det å komme hjem var veldig rart, for vi var vant til å øve nesten hele tiden. På skolen på mandag kom rektor inn i timen med flagg og blomster til oss. Det var kjempekoselig! Guttene i klassen var nok litt stolte da!!!

Det var til og med noen som kom på døra og spurte om autografen vår! Og så var vi på lokal-TV og ble intervjuet. Vi synes det var så gøy med MGPjr at vi har allerede vært nede i studio og laget en ny sang!

Det er rart og komme hjem, men det var jo så gøy og vi håper vi ser de andre fra MGP igjen!

Med vennlig hilsen

CaroMilie

Del din mening!