MGPjr

Finalebidragene 2009


Bli kjent med de ti MGPjr-finalistene her!

Etter at 540 bidrag ble nøye vurdert i flere runder, er ti MGPjr-finalister klare. I år er det med to band, tre hiphop/r'n'b-bidrag og mange flinke soloartister. Her er årets deltakere:

Finstad Bad Boys

De er masse på Kjellern fritidsklubb, og øver hver onsdag. Gruppa har rappet sammen i ett år nå, og de er fan av hunden til Marius, Redman og Snoop.
Les mer og se video av Finstad Bad Boys!

Martine

Hun ler mye, går tur med hunder, steller hamsteren Halvorsen, trener hånd- og fotball og synger i kor. Noen ganger blir hun kalt for M-Pia.
Les mer og se video av Martine!

2Boys

De er brødre, begge synes det er gøy å spille gitar og har lyst til å drive med musikk når de blir voksne. Blå og hvit er farger de liker godt.
Les mer og se video av 2Boys!

Ingvild

Begynte i kor som 4-åring, og har danset i dansegruppa ”Knalltøff” i ca 3 år. Er veldig glad i kaninen sin ”Spretten”, familien og vennene sine.
Les mer og se video av Ingvild!

Sikt inn

De behersker til sammen en rekke instrumenter, slik som bass, gitar, piano, trekkspill, klokkespill, munnspill og trommer! Alle tre kommer fra Asker og er like gamle.
Les mer og se video av Sikt inn!

Maren

Hobbyene hennes er: klatring, spille gitar, danse, synge, musikalteater, cheerleading og slalåm. Hun har sunget siden hun kunne snakke, og danset siden hun kunne gå.
Les mer og se video av Maren!

Jørgen

Han liker å spille fotball ved siden av å synge og spille gitar, den første gitaren fikk han da han var 5 år gammel! Hans største idol er Kurt Nilsen.
Les mer og se video av Jørgen!

Mystery

Disse fire rockerne møttes gjennom kulturskolen og har spilt sammen siden 2006. De er alle fan av blant annet AC/DC, Iron Maiden, Led Zeppelin og Carlos Santana.
Les mer og se video av Mystery!

Lisa

Hun er veldig sosial, bruker plattingen til naboen som scene. Lisa spiller også håndball på fritiden, i tillegg til å være glad i å synge og danse.
Les mer og se video av Lisa!

Rachel og Anney

Disse to Bergens-jentene er bestevenner, danser hiphop og rapper. Finalebidraget deres heter "Skolen" og det er også der de øver.
Les mer og se video av Rachel & Anney!

Alle finalebidragene er laget av artistene selv. De ti gikk videre fra sangaudition, og kan nå se fram til noen spennende måneder. Først låta spilles inn på en proff måte i et ordentlig platestudio. Så skal alle deltakerne møtes og bli kjent med hverandre, og lørdag den 5. september skal de konkurrere i Oslo Spektrum i den store MGPjr-finalen.

Del din mening!