På trening

11.02.11 På trening

Nå har jeg vært på den cheerleadertreninga en gang til. En jente sa noe om at jeg kanskje ikke passa så godt til en GRASIØS sport og at jeg heller burde begynne med ishockey eller noe sånt. Jeg prøvde å bare se en annen vei og late som jeg ikke hørte det.

Jeg ville så gjerne at jeg skulle drive med noe eget jeg også, særlig nå når Alex og Marie driver med revyen. Også har liksom pappa kjøpt alle de tingene til meg og sånn. Men mamma har jo sagt at jeg IKKE får lov, så jeg måtte smugle ut bagen før hun kom hjem fra jobb og si til henne at jeg skulle til Alex når jeg skulle på treninga og nå står bagen i boden.

58 kommentarer til “På trening”

 1. 1 komentar

 2. uff,ikke hør på dem:)

 3. Synd... Du må blåse idet!

 4. Det er ganske dumt at det hente sånn da. Men når du blir bedre kjent med jentene på laget, og når du har kommet litt bedre inn,så tror jeg nok det skal gå bra. Vis Cheerleading er noe du virkelig vil drive med, så burde du ikke høre på hva andre sier, men heller gjøre det du vil og har lyst til :-)

 5. de er jo onde!!!

 6. ikke gå cherleading da du sa det jo bare for alex og marie ikke skulle ta deg med på revyen!velg selv,men kanskje dette hjelper også
  hade

 7. ååå stakars deg!!! dust da begynne på saker du ikke får låv av mora di serrr
  alle kommer til å hate deg desuten er dette ikke sant bare var glad din snørr unge at du får væra me på nrksuper!!!

 8. Hun jenta er syk i hodet alle for det til du må bare ville så klarer du det kjempefint,og seffølgelig passer du inn det er bare hun som er missunelig på deg siden du er så flink.Hun er dust, dere er kule MIA :).

 9. nå syns jeg at alex sitt liv er mest spennende så marie så iben.......<3

 10. Iben!!! det går bra! Hvis du virkelig vil gå på cheerliding, så gjør det. ikke tenk på hva andre sier og tenker om deg. du må stå for det du selv vil, og ikke gi opp med en gang.
  Du har jo bare vært på to treninger, og du kan jo ikke så mye enda, så det er ikke så rart at det ikke gr så bra. alle de andre har jo gått lenger enn deg, og det er jo ikke din skyld.
  Og Maja gikk jo også på cheerliding, så hvis du blir litt bedre venn med henne kan det jo hende at det blir litt lettere og at hun kanskje kan vise deg hvordan du gjør ting som du ikke får til?

  Åsne<3

  Ps. Hvis du gir deg med en gang, har du jo ikke gitt deg selv en sjanse engang. Du burde i værtfall gå ut våre nå som du har begynnt. For dere har jo betalt for det og sånt.

 11. eleonore vår sier 11. februar, 2011, kl. 20:25

  bare fortsett <3<3 Jeg vedder på at du blir bedre en alle<3 og da har de ikke noe og si!

 12. Slutt da vel !

 13. De jentene er bare rede får at du skal bli bedre en de ikke bry deg om de :) jeg synes ikke du skal lyve får moren din, si det såm det er og vis hun sier nei sp spør hvorfor om hun har en god grun eller ikke :) men jeg synes ikke du skal slute vis du virklig liker det stå på får det du vil iben, får du sa jo at du vile bli god. du kan si vis hun ikke vil at du skal fortsete så kan du si hvor mye du liker det og at du vil bli got :) men synes ikke at du skalgå på det ismug så prat med hun så kan dere sikker bli enige <3 Lykke til Iben stå på stor klem fra meg :) <3

 14. Heste elsker sier 11. februar, 2011, kl. 21:01

  BARE STÅ PÅ !! dette greier du !

 15. hei ikke bry deg de er bare teite egoistiske unger som ikke kjønner at du gjør ditt beste

 16. Du må øve hjemme også, Iben. Og kanskje jogge litt, så du kommer deg i form og får øvd inn dansen til åpningen av senteret, du klarer det ikke på EN time i uka!

 17. Du kan ikke lyve for moren din=) for dere hadde jo en pakt om å aldri lyve i MIA

 18. oi starkars deg Iben jeg håper det går bra. foresten ikke hør på alt det de sier

 19. Hvorfor akkuratt i boden Iben? Hvorfor ikke under senga? Eller gjemt under bordet dit... Vet ikke jeg men, men. Lykke til. De jentene er bare missunelige på deg, siden du er så søt og hyggelig :)
  Lykke til videre.

 20. Iben, skjerp deg!
  Du må stå for det du gjør å ikke bare gjøm deg unna!!!
  Ikke bry deg om de som står i veien for deg.
  Du må øve, øve å øve for å bli god, de jentene har sikkert gått der en lang stund!
  De har sikkert ikke vært så flinke hele tiden de heller!
  Å moren din må ikke få ta fra deg dine drømmer.
  Snakk med henne å si at DU har lyst til og gå på cheerleding å sånn er den saken.
  Men jeg synes ikke at de jentene trenger å bry seg om hva du gjør riktig og feil!
  Hev deg over sånne folk, og da kommer du til og få mer selvtillit vist du greier det på egen hånd.
  Du kommer til og bli superduper god vist du fortsetter, så ikke gi opp drømmene dine.
  Fortsett og stå på!
  Stor hilsen fra Meg!
  Jeg digger MIA utrolig mye!
  Dere i redaksjonen er veldig flink!

 21. Ikke hør på dem, de er bare sleipe. De ler sikkert avdeg bare fordi du er kul, det er det smme med meg, det er mange som mobber meg pga sekken min, men det er jo bare fordi de syntes den er kul! :) Lev livet og nyt den noen ganger som det er ... Livet kan ikke alltid gå som dine egne planer, du må bare ta de sjansene du har :-) Det var jo bare et tips fra meg 😀 Ikke det at du må gjør det jeg sier ... Håper du ikke bryr deg om dem, de er ikke helt gode i hodene side ..

 22. Det er ikke altid det kan gå så bra. BEDRE LYKKE NESTE GANG!!

 23. Stakkars deg.Jeg får ikke lov til å begynne på håndball av pappa,men jeg vil.Så jeg prøver å overtale han men det går jo nesten ikke.Mamma'n din sier sikkert ja hviss du lærer henne til å like chearliding.

 24. Silje og Kitty sier 12. februar, 2011, kl. 14:24

  HeHe du er best du iben lure moren din.
  får ikkje da till eg HeHe
  men håper du får det till

 25. Bare si ikke bland deg

 26. Du bør snakke med moren din og fortelle at det ikke funker sånn som det er nå! At du faktisk har følelser og at du synes det er vanskelig at faren din bor et annet sted fordi at kanskje du vil på en bursdag, og så sier faren din ja, men sammen med moren din skal du gjøre noe annet! Og det blir jo vanskelig for deg så du bør ta en prat med begge to og kanskje dere kan ha en lite møte :) der dere lover å ikke kjefte på hverandre <3 :) Lykke til ! :)

 27. smart å legge baggen i boden.mamman din vil ikke merke noe.

  tips: ikke si til mamman din at du går der. ellers får du ikke sjokoladepudding til desær på en stund(:

 28. pakten jeller jo bare mia jentene

 29. lett blir sikert bedre neste gang

 30. Si til faren din at det ikke var noe moro. Si sannheten og selg drakten på Finn.no eller noe. Så gir du pengene til faren din. Du skal ikke holde på med en sport viss det ikke er gøy 😉 Lykke til.

 31. Bare drit i de jentene! De tror bare at de er best! "Ingen er bedre enn meg, isåfall må jeg stoppe de som prøver å bli det!" Du kan bli hva du vil;) Stå på Iben!!!

 32. jeg synes du skal fortsette på treninga du kan jo bli kjempe god! Blås i hva de andre sier, men du må tenke selv, hvis ikke blir det ikke noe gøyalle ting du driver med.

 33. jeg Synes du burde og begynne på noe annet Iben du passer ikke så mye med cheerlaeder det du bli bare mobba der ! begynn på Fotball for eksempel

 34. Iben? Hvor gjennomtenkt er dette her? Jeg lurer på hvor lenge du klarer og skjule at du faktisk går på cheerleading en gang i uka, for moren din.
  Og du vil drive med cheerleading pga Marie og Alex driver med de "revygreiene". Jeg syntes det blir helt feil! Revy greiene er jo bare i en liten periode. Skal du liksom bare starte på cheerleading, skal du gå lenge? Ikke bare i 3-4 uker. Og hva skal du si til Alex og Marie når du ikke gidder mer? du gjorde det jo bare pga du ville også ha noe og drive med pga de dreiv med revy!
  Hvis du skal fortsette med cheerleading må du tenke til lengre, som;
  Vil du virkelig drive med selvom revy'n er over?
  Kan du holde det skjult for moren din i lengre perioder?
  Tenk over ting, og ikke bare ta de letteste løsningene, det når aldri langt!

  Ellers; DIGGER JEG MIA <3

 35. en jente sa noe stykkt?

 36. fortsett med cheerleading! du blir sikkert flink!! og vi vil gjerne se deg turne også!!!

 37. Hvem er det som bestemmer det? er det, deg eller dem?

 38. ikke bry deg om dei

 39. Trening er det værste jeg vet

 40. Får du ikke låv ???

  Det er jo frekt

 41. Du burde ikke bry deg om hva henne jenta sier!
  du passer like godt inn der som henne gjør!!!!!!!!!!!

 42. Ikkje tenk på det.

 43. Oisann!
  Men jeg er helt sikker på at om du går på cheerleading litt lengre, så blir du kjempegod! Da vil ikke de andre jentene være så frekke, og du får drive med noe du liker! Jeg håper bare at du ikke slutter på cheerleadingen selv om de andre jentene der vil du skal gjøre det. De er bare sånne overlegne folk, som hele tiden vil være best. Bare ignorer dem!

 44. Du må fortsette, jeg har en følelse om at du kommer til å bli veldig flink.
  Hvis de andre er slemme mot deg kan du si fra til trenerne, eller så må du bare prøve å få venner der 😀

 45. Gina.......................... sier 16. februar, 2011, kl. 16:04

  jeg har det sånn noen ganger jeg og fordi mamma vil det ene og pappa vil det andre men de er ikke skilt heldigvis. jeg håper det aldri sker !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 46. Bare ikke bry deg om de du Iben de er duster uansett

 47. STAKARS deg iben jeg sjønner hvordan det er. mine 2 beste venniner er mye i lag og snakker om hva di skal gjøre. men her er et TIPS:spør om du også kan bli med på det, eller si sandt hetten, eller si til marie og alexsandra kan vi vise noe i lag i morgen

 • Hva mener du?

  Hvor gammel er du?

  Vis resultater

  Laster ... Laster ...
 • Last ned

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 230 47 000

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen