Supernytt

Likrester funnet i bål i Oppland

Politiet har startet drapsetterforskning etter funn av det som skal være en død person i Øyer i Oppland. Vi kan foreløpig ikke si noe om verken kjønn eller alder på personen, melder politiet.

Fikk tips fra privatperson

 

Politiet fikk melding fra en privatperson torsdag ved 1200-tiden, som observerte røyk fra et sted nedenfor i Øyer. Politiet skriver i en pressemelding at de var raskt på stedet og fikk undersøkt området. Det viste seg å ha vært en brann på et lite og begrenset område.

I brannrestene ble det blant annet gjort funn av det som etter all sannsynlighet er en død person. Levningene skal ha blitt funnet i restene av et bål i en grop i terrenget. Det er funn på stedet som gjør at politiet tror det er et drap.

Det er foreløpig ingen mistenkte i saken, men politiet arbeider med å finne ut av dette.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!