Supernytt

Besøkte 19 land på 24 timer

Tre nordmenn har slått rekorden om å besøke flest land på kortest tid.

- Det ble en helt fantastisk reise. Vi knuste den forrige rekorden med to land, og er ekstremt fornøyde med innsatsen, sier Gunnar Garfors til ABC Nyheter.

Gunnar, Tay-young og Øyvind startet reisen på grensa mellom Hellas og Bulgaria, og fortsatte så turen gjennom Makedonia, Kosovo, Serbia, Kroatia, Bosnia, Slovenia, Østerrike, Ungarn, Slovakia, Tsjekkia, Tyskland, Nederland, Belgia, Luxembourg, Frankrike og Sveits før ferden endte i Liechtenstein.

Bortsett fra et forferdelig regnvær og en kranglete leiebil gikk alt på skinner i følge den glade trioen. De brukte kun rutefly og bil og reglene er klare: gutta måtte ha beina plantet på bakken i hvert land.

Har du vært i flere land på et døgn?

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!