Supernytt

FOTO: PETE MUNCEY/YOUTUBE/SKJERMDUMP

Jan Erik fikk spille med Coldplay

– This is Jan Erik, sier Chris Martin i Coldplay. Så gir han mannen fra Porsgrunn en sjanse til å spille Everglow sammen med bandet – foran 70 000 fans.

Dette skrev Jan Erik Fillan på Facebook etter konserten:

«I Cardiff, dette ble litt av en kveld 😃Fikk bare spille introen til Everglow, (veldig delay i piano), men å være på scenen med Coldplay foran 70 000 mennesker var en vanvittig opplevelse 😳 ☺️ 🎶»

– Jeg hadde sett noen dager før at Martin tok opp en person som sto med plakat foran scenen, så jeg prøvde det samme, sier han til NRK.

På plakaten sto det «Can I play Everglow for you?», forteller han på telefon fra Cardiff.

Han forteller at Martin først kom og snakket med ham, men takket nei til å få besøk på scenen. Men så ombestemte verdensstjernen seg.

– Så fikk jeg komme opp. Han sa til meg at vi fikk prøve, men at det ikke var sikkert at det gikk. Det var nemlig slik at selv om han med en gang hørte hva jeg spilte på pianoet, hørte ikke jeg lyden fra pianoet før litt etterpå, sier Fillan.

Da porsgrunnsmannen begynte å spille, henvendte Coldplay-vokalisten seg til publikum.

– Med denne sangen sender vi kjærlighet til hele verden. Til Syria, til Manchester.

Så fikk Fillan spille, og Martin begynte å synge. Men så dukket XFactor-dommer Martin opp, og bestemte at Fillan ikke fikk gå videre til London.

– Det var en vanvittig opplevelse, slår Fillan fast også i dag.

Denne saken er hentet fra NRK.no og ble først skrevet av Sjur Øverås Knudsen.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!