Hopp til innhold

10-åring får ros av sine helter


Profilbilde til Frank

Av Frank
12 måneder siden


10-åringen Johannes Rørvik Grov elsker det amerikanske trash-metal bandet Metallica. Nå har bandet sett et Youtube-klipp hvor han trommer seg gjennomsangene deres, og de er imponert.

«The next generation!» skriver det populære bandet Metallica på Facebook, og de deler en Youtube-video av den unge gutten som banker gjennom alle deres klassiske hits på trommer.

Johannes Rørvik Grov fra Kvinnherad i Hordaland får nå masse oppmerksomhet på grunn av dette.

– Dette er helt vilt. Jeg forstod jo at videoen kunne bli populær, men ikke så raskt, sier den entusiastiske trommelæreren Mauricio Weimar.

Det er han som har klippet sammen og som la ut den tolv minutter lange videoen for knappe to uker siden.

Johannes fikk sitt første trommesett da han var to år. Hele familien er svært glade i musikk og i oppveksten har de tatt med tiåringen på mange konserter.

Artikkelen er fra nrk.no og er skrevet av Jon Bolstad.

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.