Hopp til innhold
Banner for Supernytt

42 personer tatt for førerkort-juks


Profilbilde til Selma

Av Selma
4 måneder siden


I Larvik har politiets etterforskning ført til at 42 personer er domfelt eller anklaget for juks på teoriprøven til førerkort. Det startet med at en ansatt ved Larvik trafikkstasjon fikk mistanke om juksing.

De ringte politiet, som rykket ut og pågrep også en mann som satt i en bil på parkeringsplassen utenfor. Bakmannen skal ha kommunisert på FaceTime med mannen som satt inne, for å hjelpe ham å svare riktig på prøven.

Jukset skal ha skjedd ved at kandidaten hadde på seg en spesialdesignet T-skjorte med en lomme til en mobiltelefon og et hull til kamera. Via FaceTime får da hjelperen som sitter ute se skjermen med spørsmål, og gir kandidaten de riktige svarene i en liten propp i øret.

Har du jukset på noe?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.