Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Northug vil ikke bruke svensk skidrakt likevel


Profilbilde til Johan

Av Johan
9 måneder siden


Petter Northug sa han skulle stille med en spesiallaget svenskedrakt i helga. Nå dropper han det.

Tidligere denne uka sa Petter Northug at han skulle åpne langrennssesongen i svenske Bruksvallarna iført en spesiallaget drakt. Drakta er i det svenske flaggets farger, blått og gult, med det svenske nasjonalsymbolet «Tre Kronor» på brystet.

– Det er jo fine farger i det svenske flagget så den er sikkert kjempefin, sier svenskenes landslagstrener i langrenn, Rikard Grip, som selv ikke har sett drakten enda.

 

Litt senere i uka kom det fram at det ikke er lov å bruke symbolet Tre Kronor uten å søke på forhånd. Da Northug fant ut det droppet han planen.

Se snap om skidrakta:

 

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.