Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Beckham ble mobbet


Profilbilde til Trine

Av Trine
8 måneder siden


– Den største feilen var at jeg ikke sa fra til noen, sier den kjente fotballspilleren.

David Beckham fremstår som en vellykket bra fyr med et godt liv. Han var i mange år en av verdens mest kjente fotballspillere. Nå jobber han for Unicef, og er engasjert i kampen mot mobbing. Nylig besøkte han skolebarn i Indonesia, et land i Asia. Der blir ett av fem barn mobbet. Da fortalte David Beckham at han også ble mobbet som barn, og at han angrer på at han ikke sa fra til en voksen han stoler på.

Selv om Beckham hadde det vanskelig som barn fikk han et godt liv som voksen. Hvis du blir mobbet eller har det vanskelig kan det føles som om det aldri kommer til å gå over, men for de fleste blir det bedre etterhvert.

Hvis du blir mobbet er det lurt å si fra til en voksen du stoler på.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.