Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Besteforeldre i skolegården passer på at alle har det bra

Besteforeldre passer på i skolegården


Profilbilde til Selma

Av Selma
11 måneder siden


I tillegg til lærere og andre voksne på skolen passer besteforeldre i Asker på at alle i skolegården har det fint. I friminuttene går besteforeldrene rundt å leker og prater med elevene.

Se videoen over

Ville du hatt bestemor eller bestefar i skolegården din?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.