Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Adam Gryting (12 år) er vokalisten i den nye vinterlåta
Torgrim Grimstad, NRK

Bli kjent med Adam!


Profilbilde til Benedicte

Av Benedicte
5 måneder siden


Adam (12) frå Drammen syng Vektløs, songen til Hele Norge aker! Me har snakka med han om korleis det er å drive med musikk, og kva han synest om aking.

Kva tenkte du når du fekk vite at songen skulle bli brukt av NRK?

– Eg tenkte at det var veldig kult! Det er liksom litt stort at det er NRK. Og det var veldig gøy å vera med på å synge songen, eg elskar å synge og stå på scena og sånt.

Adam fortel at familien og venene hans syntes det er gøy at han er med på dette, og dei syntes det var ein bra song.

I tillegg til å synge, har Adam også vore med å laga musikkvideoen.

– Det var veldig kjekt! Eg fekk fri frå skulen, det var jo deilig, hehe. Og så var det gøy å stå på slalom!

Adam er veldig glad i vinteren, og liker både å stå på ski og ake.

– Eg aker veldig mykje med venene mine på fritida. Favoritt akebakken min er ein bakke som ligg i Dumpa i Fjell. Den er veldig lang og bratt, så du får skikkeleg stor fart, og så har den eit stort hopp.

Når Adam og venene er ute og aker finn dei på mykje kult.

– Ein gong la ein av venene mine seg under eit hopp, og så hoppa eg og ein kompis over han! Det var spennande, men det gjekk fint altså.

Høyr Vektløs her

Saka er skriven av Borhild Andersdotter Vevle.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.