Hopp til innhold
STAVANGER 20180612.Fotball VM-kvalifisering kvinner Norge-Irland. Caroline Graham-Hansen gratuleres av Ingrid Wold etter 1-0 scoringen i VM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Norge og Irland på Viking stadion.Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Fotball VM-kvalifisering kvinner Norge-Irland
Fotball VM-kvalifisering kvinner Norge-Irland
NTB scanpix

De norske kvinnene slo Irland igjen


Profilbilde til Frank

Av Frank
12 måneder siden


Caroline Graham Hansen både skaffet og scoret på straffesparket som ga kvinnelandslaget i fotball 1-0 over Irland og tre svært viktige VM-kvalifiseringspoeng.

Seieren satte opp en ren finale mot europamester Nederland om gruppeseier og VM-billett. Den kampen spilles i Oslo 4. september.

Dersom både Nederland og Norge slår svake Slovakia (nederlenderne hjemme tirsdag kveld, de norske borte i slutten av august), skiller ett poeng i Nederlands favør når lagene går på banen i gruppens siste kamp.

– Det var ingen kjekk kamp. Vi fikk det ikke helt til, og det var nerve hele veien. Det var en litt ekkel følelse, men tre poeng var det viktigste, sa lagkaptein Maren Mjelde til NTB.

– Det er godt å være ferdig med denne uken. Det var sykt viktig å få seks poeng mot Irland. Det er opp til oss om vi skal til VM. Vi skal slå Slovakia, og så blir det forhåpentligvis gruppefinale mot Nederland. Det er et godt lag, men de er ikke uovervinnelige. Vi vet at det er mulig for oss å slå dem, tilføyde hun.

Kilde: NTB.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.