Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Må flytte for å følge skuespillerdrømmen


Profilbilde til Kristine

Av Kristine
1 år siden


Jesper og Eric har fått drømmerollen! De skal bytte på å spille Billy Elliot når musikalen «Billy Elliot» skal settes opp i Sandnes i februar.

Sandnes ligger i Rogaland fylke. Begge guttene må flytte fra Oslo og begynne på ny skole, for å spille hovedrollen i stykket.

Ville du flyttet for å være skuespiller? Svar i kommentarfeltet.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.