Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Foto: Reuters

Demi Lovato på bedringens vei


Profilbilde til Selma

Av Selma
4 måneder siden


Den amerikanske artisten Demi Lovato ble tirsdag 24.juli hastet inn på sykehuset etter det mange tror er en overdose på narkotika. Nå har popstjernen, for første gang etter overdosen skrevet en melding på Instagram til sine 70 millioner følgere.

I meldingen står det at hun trenger tid til å komme seg, og at hun er takknemlig for at det gikk bra. Hun takker også fansen og legene på sykehuset.

På grunn av sykehusinnleggelsen er en konsert blitt avlyst.

For litt over en måned siden slapp sangeren låten «Sober», den handler om at hun ikke greide å holde seg unna rusmidler.

Demi Lovato ble først kjent gjennom Disney Channel-filmen «Camp Rock» i 2008.

Er du fan av Demi Lovato?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.