Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Foto: Michaela Potterbaum

Denne huska har blitt en instagramsensasjon


Profilbilde til Selma

Av Selma
4 måneder siden


En trehuske lokker turister fra hele verden til Trandal på Sunnmøre. Målet er å gjenskape bildet de har sett på sosiale medier.

Daniel Storeide eier serveringsstedet Christian Gaard på Trandal, der huska henger. For han var det ikke opplagt at den gamle huska skulle bli så populær.

– Det var onkelen og bestefaren min som satt den opp på 60-tallet slik at de yngste kunne leke med den, forteller han.

Da den amerikanske fotografen Michaela Potterbaum besøkte Trandal for fem år sidan, lot hun seg fascinere av huska med den spektakulære utsikten. Hun la ut bildet ut på Instagram – og responsen var stor.

På kort tid ble bildet delt hundrevis av ganger på ulike Instagram-kontoer.

Har du dratt et sted kun for å ta et bilde Instagram?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.