Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Foto: Kristine Sandmæl

Er det greit at kirken tar inngangspenger?


Profilbilde til Selma

Av Selma
4 måneder siden


Håvard Syvertsen snudde i døra da han så det kostet penger for å komme inn i Lofotkatedralen. Han mener at kirkene skal være åpne og gratis.

– Det er uhørt at kirker krever penger for å komme inn, sier Håvard Syvertsen.

Håvard hadde sett et skilt i veikanten om at Vågan kirke, også kjent som Lofotkatedralen i Kabelvåg i Lofoten, var åpen, men snudde i døra da kirka skulle ha 40 kroner i inngangspenger.

Han sier han forstår at kirkene sliter økonomisk, men synes ikke inngangspenger er riktig vei å gå.

Kirken forteller at de må ta inngangspenger fordi de betaler folk for å passe på.

Synes du det er greit at kirker tar inngangspenger?

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.