Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Hunden Bob bak gitter
Foto: NOAH

Er det riktig å avlive Bob?


Profilbilde til Stig

Av Stig
9 måneder siden


Dommerne har bestemt at hunden Bob må avlives fordi han har oppført seg truende. Det er det mange som er sinte på.

Høsten 2015 ble blandingshunden Bob sendt på kennel. Der har han sittet mens det har vært to rettssaker om hva som skal skje med ham.

Nå har retten bestemt at han må avlives. Grunnen er at Bob har oppført seg truende mot flere forbipasserende på gata i Oslo, og at han har gitt en kvinne blåmerker og riftskader.

Mange dyrevernere mener at dette er feil avgjørelse, og de vil ha enda en rettssak om hva som skal skje med Bob.

Hva mener du?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.