Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Sondre Nordstad Moen
Sondre Nordstad Moen
NTB scanpix

Europeisk rekord i Japan


Profilbilde til Anders

Av Anders
7 måneder siden


I helga sprang Sondre Nordstad Moen frå Trondheim maraton i Japan. Ein maraton er 42 kilometer, eller 42 000 meter. Han sette europeisk rekord med tida 2.05.48!

Det er også den beste tida av ein ikkje-afrikanar.

Sondre sprang heile 20,2 kilometer i timen i gjennomsnitt.

Med den gjennomsnittsfarten spring han 60-meteren på 11 sekund. Det virkar kanskje ikkje så utruleg kjapt, men hugs at du må springe 60-meteren 700 gonger på rad, og springe alle 700 gongene på 11 sekund!

 

Om du klarer det, ja då er du like rask som Sondre Moen, og du bør kanskje satse på maraton!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.