Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Foto: Facebook/AP

Facebook med meldingsapp for barn


Profilbilde til Frank

Av Frank
7 måneder siden


Facebook vil lage en versjon av sin meldingsapp Messenger for barn mellom seks og tolv år.

– Det er behov for et chatteprogram som lar barn ta kontakt med personer de elsker, samtidig som foreldrene har den kontrollen de er ute etter, sier Loren Cheng i Facebook.

Appen skal hete Messenger Kids, og ifølge Facebook skal den være et hjelpemiddel for at barn trygt kan være på internett.

– Vi lager denne fordi barna våre finner veien til internett tidligere og tidligere, sier hun.

Det er usikkert når appen kommer til Norge. Først skal den testes ut i USA.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.