Hopp til innhold
Gjøvik stadion, Bjørgeløkka

Far gikk til angrep under barnefotballkamp


Profilbilde til Frank

Av Frank
12 måneder siden


Under en fotballkamp for 8 år gamle gutter skal en far ha knuffet, slått etter og tatt kvelertak på en far fra motstanderlaget. Nå nektes mannen adgang til stadion.

Under mandagens kamp på Gjøvik stadion mellom åtte år gamle gutter løp en av tilskuerne på sidelinja ut på banen, provosert av en stygg takling.

Situasjonen skal ha utviklet seg slik at en av fedrene fra hjemmelaget gikk løs på en far fra det andre laget.

Først knuffet han, så forsøkte han å slå, før han forsøkte å ta kvelertak på den andre faren, ifølge det klubben har fått rapportert.

Etter den dramatiske episoden ble lagene enige om å avslutte kampen for å roe situasjonen, skriver avisa OA.

– Ungene var – etter det jeg kunne se – forskrekket etter det som skjedde, sier en mann som kom til stadion like etterpå. Han sier klubben er nå er opptatt av å ta vare på sønnen, de andre barna, den unge dommeren og alle andre involverte.

Ifølge han skal mannen ha vært involvert i uheldige episoder på sidelinja også tidligere. Han er nå utestengt fra Gjøvik stadion resten av sesongen.

Har du opplevd ivrige foreldre på fotball- eller håndballbanen?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.