Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Hunden Føyke ligger på et bord og blir massert.
FOTO: NRK

Føyke (7) har egen massør!


Profilbilde til Selma

Av Selma
4 måneder siden


Huskyen Føyke (7) deltar i Europas lengste og tøffeste hundeløp, Finnmarksløpet. Føyke og de andre hundene, eller idrettsutøverne har alle en personlig massør. Føyke måtte stå over to sesonger av løpet på grunn av en vond skulder, men etter flere massasjebehandlinger er hunden klar.

– Det første du legger merke til er at hunden liker det. Det skjer en avspenning i kroppen. Det er som med oss menneske, for også hundene blir mer avslappa dersom de får massasje, forteller hundemassør Carmen Kadim.

Hun forteller også at hundene er idrettsutøvere, akkurat som mennesker på toppnivå og at de fortjener god behandling.

Er du glad i massasje?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.