Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Foto: Erlend Frafjord/NRK

Fullsatt kirke i Sunnivas begravelse


Profilbilde til Selma

Av Selma
4 måneder siden


En fullsatt kirke møtte opp for å ta farvel med 13 år gamle Sunniva Ødegård. I den lille bygda henger flaggene på halv stang.

Til kirken møtte familie, venner og klassekamerater opp for å ta et siste farvel.

Sunniva ble funnet drept mandag 30.juli. Hun skal ha vært på besøk hos en kamerat i nabolaget.

På vei hjem derfra, i 22.30-tiden, snakket hun med kjæresten på telefonen. De snakket helt til linjen ble brutt. Dagen etter ble Sunniva funnet død. Politiet mener Sunniva ble drept, og har lenge siktet en 17-år gammel gutt.

17-åringen har nå innrømt at han har drept Sunniva, og sier hun var et tilfeldig offer. Nå skal politiet jobbe videre med etterforskningen for å finne mer ut av hva som skjedde.

 

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.