Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Giftet seg så fort det ble lov


Profilbilde til Kristine

Av Kristine
7 måneder siden


Fram til i går var det forbudt for par av samme kjønn å gifte seg i Australia.

 

Da den nye loven begynte å gjelde var det mange som benyttet anledningen til å feire bryllup. Mange par ga hverandre sitt ja så fort det ble lovlig.

 

Nå som de kan gifte seg får australiske homofile par de samme rettighetene som par hvor en er mann og en er kvinne.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.