Hopp til innhold

Gir bort søppel i julegaver


Profilbilde til Kaspar

Av Kaspar
2 år siden


Før jul er det mange organisasjoner som samler inn ting som de kan gi videre som gaver til folk som ikke har det så greit. De aller fleste gavene som blir gitt er fine gaver, men nå han noen av dem oppdaget at folk pakker inn søppel for å gi bort.

En gruppe i Østfold fikk en gang en tom boks med makrell i tomat med en lapp i.

De synes de ikke var noe hyggelig, så nå må de pakke opp hver enkelt pakke, se hva som er inni og pakke inn på nytt.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.